Hoe solliciteer je?

 • Stuur je reactie naar werken@ticketteam.nl
 • Geef met je reactie een beeld wie je bent en wat je kan. Dit mag je doen door een brief en CV te sturen. Maar je mag ook kiezen voor iets anders zoals een filmpje.
 • Je krijgt altijd een reactie van ons.
 • Mocht je uitgenodigd worden voor een eerste gesprek, dan doen we dat gesprek telefonisch. Klantcontact vindt veelvuldig telefonisch plaats, dus hoe je overkomt via de telefoon vinden wij belangrijk.
 • Aan het eind van het telefoongesprek bespreken we met jou of er een tweede gesprek komt.
 • Voor de tweede stap nodigen we je uit op kantoor. Dit kan een meeloopdag zijn of een tweede gesprek waar we verder in kunnen kennismaken en jouw vragen kunnen beantwoorden.
 • Aan het eind zullen we met je bespreken wat de volgende stap is, zoals een aanbod of eerst nog een gesprek.

Wat kun je van Ticket Team verwachten?

 • Een dynamische sfeer waar geen enkele dag hetzelfde is.
 • Een team wat gefocust is op klanttevredenheid en expertise.
 • Een high-end software technisch product.
 • Een gestructureerde aanpak om je kennis stapsgewijs te vergroten.
 • Top klantenkring als Eredivisie voetbal clubs en de bekendste Nederlandse musea.
 • Rechtstreeks dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Gebruik van bedrijfsauto voor het bezoeken van klanten.
 • Lunch van de zaak.

Junior Support Engineer

Ben jij op zoek naar een baan waar je veel kan leren van software, hardware en netwerken? Waar je dagelijks in contact bent met de grootste musea en voetbalclubs in Nederland? Schrik je niet van SQL of databases? Ticket Team is een specialist in toegangsautorisatie, kassa systemen en ticketing o.b.v. eigen software. Durf jij een cruciale rol te spelen in de tevredenheid van onze klanten? Dan zoeken wij jou. Met een team van 8 leuke collega’s biedt je onze klanten telefonische ondersteuning om hun vragen en storingen snel op te pakken en op te lossen. Je vindt het leuk om een oplossing te zoeken. Wordt blij van een geholpen klant en raakt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Naast het kennissysteem kun je altijd een beroep doen op meer ervaren collega’s. We doen het tenslotte samen.

Wie ben je?

Je bent in staat om beslissingen te nemen en je houdt van voortgang. Gezellig samen een boterham eten tijdens de lunch. Je wordt niet zenuwachtig als het druk wordt. Je voelt je uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en problemen uit te puzzelen. Je wordt blij van een tevreden klant en je vindt het leuk dat geen enkele dag hetzelfde is. Je bent de go-to person voor vrienden en familie als zij problemen hebben met hun printer, pc of telefoon. Je snapt dat storings- en weekenddiensten erbij horen. Feedback ontvangen en geven hoort erbij en gaat niet ten koste van je humeur. Je doet het samen!

Wat kan je?

Je bent handig in het leren van software applicaties. Je begrijpt de samenhang tussen maatwerk software, hardware en internet. Je hebt een al dan niet afgeronde opleiding in informatica. Begrijpen van sciptjes en gebruiken van SQL. Snappen van databases, rapportages en basis boekhoudprincipes. Je denkt in oplossingen en kan je werk structureren. Je bent instaat om de klant te begrijpen. Je maakt afwegingen o.b.v. de doorloop van calls en het efficiënt succesvol afwikkelen van de calls. Je geeft uitleg wat de klant begrijpt. Je kan logisch nadenken. En je kan autorijden

Support Engineer

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière waar je door kan groeien in zowel software, hardware en netwerken? Waar je niet alleen de kassagebruiker, maar ook de backoffice medewerker en de systeembeheerder kan helpen. Waar je dagelijks in contact bent met de grootste musea en voetbalclubs in Nederland? Waar je als ervaren engineer niet alleen de klant helpt en adviseert, maar waarbij je ook een mentor kan zijn voor minder ervaren collega’s? Ticket Team is een specialist in toegangsautorisatie, kassa systemen en ticketing o.b.v. eigen software. Durf jij een cruciale rol te spelen in de tevredenheid van onze klanten? Dan zoeken wij jou. Met een team van 8 leuke collega’s biedt je onze klanten telefonische ondersteuning om hun vragen en storingen snel op te pakken en op te lossen. Wanneer een bezoek op locatie nodig is, plan je dat en voer je het uit. Je wordt blij van de diversiteit in jouw werkzaamheden. Jouw afwegingen zorgen voor een geholpen en tevreden klant. Je raakt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en vindt het leuk om jouw minder ervaren collega’s van kennis te voorzien. We doen het tenslotte samen.

Wie ben je?

Je bent in staat om beslissingen te nemen en je houdt van voortgang. Gezellig samen een boterham eten tijdens de lunch. Je wordt niet zenuwachtig als het druk wordt. Je voelt je uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en problemen uit te puzzelen. Je wordt blij van een tevreden klant en je vindt het leuk dat geen enkele dag hetzelfde is. Je snapt het belang van kennisdeling. Feedback ontvangen en geven hoort erbij en gaat niet ten koste van je humeur. Je snapt dat storings- en weekenddiensten erbij horen. Je doet het samen!

Wat kan je?

Je bent handig met software applicaties. Scriptjes, SQL, shares, databases en rapportages, Windows server, ccv ken je of weet je snel eigen te maken. Je begrijpt de samenhang tussen maatwerk software, hardware en netwerken, waardoor je een goede inschatting kan maken of vragen en storingen van onze eigen software product komen of eerder ontstaan door bijv. de infrastructuur van de klant. Je denkt in oplossingen en kan je werk structureren. Je bent in staat om de klant te begrijpen en te adviseren. Je maakt afwegingen o.b.v. de doorloop van calls en het efficiënt succesvol afwikkelen van de calls. Klantbezoeken worden efficiënt gepland. Je geeft uitleg wat de klant begrijpt. Je kan logisch nadenken. En je kan autorijden.

Interesse in een baan bij TicketTeam?
Neem contact met ons op.