Leisure

Elke dag is een feestje! Om het bezoek tot een attractie zo optimaal mogelijk te laten verlopen is een snelle doorstroom essentieel. Alles beschikbaar vanuit één centrale database zorgt voor een snelle afhandeling en altijd up-to-date rapportages. Online verkoop of kopen aan de kassa / AVM en vervolgens scannen aan de poort? Geen enkel probleem met de integrale Ticket Team oplossing.

Sport

Sinds 1994 hebben wij ervaring in het voorzien van oplossingen op het gebied van kaartverkoop en toegangscontrole in het sportsegment. Van lokale verenigingen tot de Eredivisie, allen voorzien van dezelfde software motor en hardware op maat voor de beste oplossing.

Musea

Met de integrale oplossing zoals wij die kennen, kunnen wij een museum volledig ondersteunen op het gebied van verkopen van tickets online, aan de kassa of bij een AVM. De koppeling met de Museumkaart is een standaard functionaliteit. Bezoekersaantallen en omzetgegevens zijn altijd direct en real-time inzichtelijk.

Evenementen

Voor een tijdelijk evenement kunnen wij eenvoudig en snel voorzien in online kaartverkoop, kaartverkoop aan de kassa en toegangscontrole op locatie. Wat op donderdag nog een leeg weiland is, kan op vrijdag een terrein zijn met meerdere toegangscontrole-, en verkooppunten. Op zondag is dit bewuste terrein weer omgetoverd naar een oer Hollands landschap, terwijl jij op dat moment de rapportages met onze tools aan het uitdraaien bent.

Jouw branche?

Ticket Team kent gebruikers uit diverse branches. Door alle ervaringen die wij hebben opgedaan, is ons systeem vrijwel overal inzetbaar. Aanvullende functionaliteiten ontwikkelen wij graag samen met jou in ons kantoor in Sassenheim.

Overtuigd?
Neem dan contact met ons op.